Лісівники разом з учнями озеленили територію Квасівської школи

ДП «Рахівське лісове дослідне господарство», вчителі та учні Квасівської школи I-III ступенів разом дбають про озеленення краю.
Представники державної лісової охорони Рахівського держлісгоспу та школярі разом із старшими наставниками охоче долучилися до акції «Створюємо ліси разом» в рамках програми Президента «Зелена країна».
Лісівники не лише навчали правильно саджати дерева дітей, а й розповіли про значення зелених насаджень у житті людини: «Головною метою акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи. Сподіваємось, що з проведенням таких заходів підвищиться екологічна свідомість та обізнаність про ліс і лісову галузь у нашого підростаючого покоління, яка може змінити стиль мислення і поведінку кожної людини. І тому наші задуми щодо залучення саме до практичної природоохоронної роботи підлітків має велике значення як для сьогодення, так і для майбутнього природи» – зазначили спеціалісти лісового господарства.
Озеленили територію школи саджанцями модрини, каштану, горіху, ялівцю та самшиту.
Окрім того у цей же день лісівники озеленили територію сільради села Кваси, посадивши горіх, модрину, самшит та ялівець.
Рахівські лісівники закликають дбайливо ставитись до довкілля, берегти ліси та завжди дотримуватись правил пожежної безпеки.
и ещё 21
109Вы, Сергій Прокоп, Олександр Гайченя и ещё 106
Комментарии: 3
Поделились: 23
Нравится
Комментировать
Поделиться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *